Ment , Kråkebolle

kr 590,00

NORSK DESIGN ! En bolle perfekt til sukkertøy eller kanskje til en nydelig peon? Kråkebollen er i keramikk med blank glasur inni og matt glasur utenpå. Velg den som er MENT for deg !

Clear selection
Varenummer: I/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vi sender din ordre innen 24 timer . 1-4 dagers leveringstid .

———–

MENT er to søstre som har jobbet i ulike deler av interiørbransjen i mange år. Høsten 2012 slo de seg sammen og startet merkevaren MENT. Under MENT utvikler og produserer de egne, særnorske interiørprodukter, samtidig som de tar vare på bruktskatter som dukker opp på deres vei.
De holder til på Fåberg, ti minutter nord for Lillehammer, i det som en gang var verdens eldste skifabrikk. Her utvikler og lager de unike produkter som de enten produserer selv, eller setter ut for produksjon. På Fåberg konsentrerer de produksjonen mest på gjennomfarget porselen. De har som ambisjon å skape arbeidsplasser for seg selv og andre og å lage produkter med mening. De ihar stor tro på at ved å selv være bevisste på de valgene de tar som forbrukere og produsenter, kan de være med på å påvirke folks forståelse av kvalitet, håndverk og materialkunnskap.

Tilleggsinformasjon

Fargevalg

Hvit,  Grå,  Sort,  Pudder,  g35,  Mint,  Lågengrønn