Handlekurv0 varer

Om Annas Rom

ANNAS ROM er en nydelig butikk på Langenes i Søgne kommune (ca 11 km fra Kristiansand). Vi er kjent for et fantastisk utvalg av spennende merker innen klær – interiør – smak – accessories. I tillegg driver vi egen nettbutikk.

Virksomheten ble etablert år 2006 og har en sunn forretningsstruktur. Innehaver Anniche Eikrem Andersen (42) har lang fartstid fra bransjen, og har utviklet Annas Rom fra første dag til å bli en flott og tidsriktig butikk innen interiør og klær/sko. I tillegg satses det på et rikt utvalg innen kvalitetsprodukter i krydder, te, kaffe, og andre gourmetartikler.

Lokalisering av butikken ligger langs Langenesveien (RV456), i en karakteristisk gammel landhandel, og med gode ankomstmuligheter for både bil og båt (offentlig brygge). Tettstedet Langenes er et svært attraktiv bosted og hyttested kun 15 minutter fra Kristiansand sentrum mot øst, og 15 minutter fra Mandal i vest.

VELKOMMEN TIL VÅR NETTBUTIKK:

Vi ønsker å tilby deg et stort og bredt utvalg i vår nettbutikk. Dog vil det være slik at i vårt butikklokale på Langenes vil det alltid være et fullsortiment. Er det produkter som du ikke finner i vår nettbutikk, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 924 65 282 i åpningstiden, eller mail til epostadresse: annichedesign@gmail.com

I vår nettbutikk kan du handle ved å få faktura tilsendt i etterkant. Varene kommer hjem til deg i postkassen (eller nærmeste postkontor) FØR du har betalt. Deretter får du en faktura på din mail som du kan betale i løpet av 14 dager helt uten gebyrer/omkostninger, eller velge å dele opp betalingen i avdrag via vår samarbeidsavtale med Klarna, eller betale fakturaen med et kredittkort. 

I tillegg kan du i nettbutikken betale med kort via den helt trygge betalingsløsningen Paypal.

RIMELIG FRAKTAVTALE:

Hos ANNAS ROM har vi GRATIS  frakt på ordre over 350.-  på våre nettordrer..(unntak: store møbler har egne gunstige fraktsatser etter nærmere avtale). 

LEVERINGS – OG SALGSBETINGELSER:

Våre vilkår i nettbutikken finner du HER: http://annasrom.no/vilkar/

Del vår side:

Nyheter

 • Triple Nine – 18098 Rosa

  Les mer
 • Tiger Tee – Caddis Fly – 3 farger!

  Les mer
 • Daisy Maxi Dress – Kaffe

  Les mer
 • Adda shirt – Rue De Femme

  Les mer
 • Maude Shirt – Rue De Femme

  Les mer
 • Joeline shirt – Rue De Femme

  Les mer
 • Disa Shirt – Rue De Femme

  Les mer
 • Bogota Pant – Rue de Femme

  Les mer

Annas Rom
Langenesveien 308
4640 Søgne
924 65 282
annichedesign@gmail.com