dill-tang-pesto

Dill og tangpesto, Ellitsgaard

kr120.00

Ellitsgaard Dill og Tang Pesto!
Med håndhøstet havsalat fra Tregde nær Mandal er dette det perfekte garnityret til skalldyr- og fiskeretter.
Prøv å stek noen ferske strandkrabber i smør i pannen, rist et par brødskiver i smørret og ha en klatt pesto på, det slår ikke feil!

Innhold: Dill, Rapsolje, Havsalat, Ost, Solsikkekjerner, Salt, Melkesyre

Nærings innhold p. 100g vare:
Energi: 2451 kJ/590 Kcal.
Fett: 62,12 g.
Hvoraf mettede fett: 4,3 g.
Karbohydrat: 3,68 g.
Protein: 5,34 g.
Salt: 0,02 g.

På lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Ellitsgaard produktene er utviklet av den Danske kokken Nicolai Ellitsgaard som var kjøkkensjef på Restaurant Måltid i Kristiansand før restauranten ble avviklet i 2015.

Måltid var regnet for å være blant landets aller beste restauranter og ble i 2014 kåret til Skandinavias 25. beste restaurant av spiseguiden 66 Best Restaurants.
i 2016 kunne restauranten ha sett frem til en top 30. plassering i White Guide.
Kjøkkenet hadde de siste par årene fått mange top-anmeldelser og etter avviklingen også nevnt i Guide Michelin.

Nicolai Ellitsgaard har før han kom til Norge blant annet jobbet på prestisjefylte plasser i Danmark som Brøndums Hotel, Bryghuset Vendia og Henne Kirkeby Kro.

Navnet Ellitsgaard stammer fra en gammel familie gård som lå i Vejby, Danmark.