På salg!
close-to-my-heart-1
close-to-my-heart

Close To My Heart by A /BARENESS 50%

kr449.00kr999.00 kr225.00kr499.00

Close to my heart by norske A/BARENESS, laget med kjærlighet i Nepal! Årets julegave med mening, overskuddet gis til prosjektene #padsforschool og #coolkidsneedcleanwater.

Clear selection

Produktbeskrivelse

Hvert eneste produkt er håndlaget i Patan , en nydelig liten bydel i Kathmandu i Nepal . Smykkene er laget i messing og sølvbelagt messing . Det følger med en nydelig gaveeske og pose , begge deler håndlaget av Nepalsk papir . Alt overskudd gis til  Pads for School som er ett hjertevarmt prosjekt som rører spesielt kvinner . Det er nå delt ut 10000 sanitetsbind sydd i stoff av frivillige kvinner på tilsammen 20 skoler . Resultatet er at jenter i landsbyene trygt kan gå på skolen , også den uken . Alternativet er å bli hjemme en uke hver måned , og mye tapt skolegang .

Et annet stort problem i Nepal er rent vann . Abarness har fokus på nettopp dette .Deler av overskuddet gir vi dem som dekker kostnadene til en skole .

Tilleggsinformasjon

Style

The Heart Silver,  The Heart Gold,  The Flip Coin Silver,  The Flip Coin Gold,  The Mandela Necklace Silver,  The Mandela Necklace Gold